Historie

​Forretning Medarbejderne er alle fagfolk. Forretningen tæller i dag 8 fuldtidsansatte. Som alle har deres eget speciale. Alle er vi engagerede medarbejdere, som yder vores bedste for, til stadighed, at fastholde Asmindrup Slagehus meget høje kvalitetsniveau.


Produktion Hos Asmindrup Slagtehus vælger vi vore leverandører med omhu. De er alle nøje udvalgt ud fra såvel en høj kvalitet, dyreetik og ikke mindst fleksibilitet, som sikrer, at vi altid kan levere de produkter, som efterspørges af vore kunder.

Ole Madsen er ægte Odsing, han har arbejdet med dyreslagtning, kød og madproduktion i Odsherred siden han var dreng. Sammen med sønnen Henrik driver han Nr. Asmindrup Slagterhus, med 7 ansatte inklusive Henriks søster Helle. I butikken sælger de alle slags kødvarer og pålæg fra dyr de selv har slagtet, og som Ole siger: ”Vi laver selv det hele fra bunden, du finder ikke noget herinde som er slagtet et andet sted, eller som er lavet af dyr der ikke er opvokset i Odsherred. Jeg følger selv med i dyrenes opvækst på markerne fra de bliver født, og snakker med avlerne om deres fodertilstand, så jeg køber kun de sundeste dyr”.

I Nr. Asmindrup er der ikke noget flot handelsstrøg eller gå-gade, men alligevel har butikken en stor fast kundekreds, mange kommer fra København og bestiller slagtervarer med hjem når de er i sommerhuset, og de lokale kører gerne forbi den lille by for at købe kød, eller sender deres dyr til slagtning hos Ole.

Nr. Asmindrup Slagterhus er netop blevet optaget i Det Regionale Madkultursamarbejde, og Ole fortæller, at de lokale produkter har en god historie med sig. ”Folk kan tage ud i Odsherred og se de marker dyrene kommer fra.

Åbningstider

Onsdag

Torsdag

Fredag

09:00 - 17:00​

09:00 - 17:00​

09:00 - 17:00​

Nr. Asmindrup Slagtehus ApS

Gl. Nykøbingvej 78

​4572 Nørre Asmindrup


​​Telefon: 59 32 40 37

​Mail: nas@c.dk 

​CVR: 25873874​​