Vi tilbyder partering og slagtning af køer, grise, heste, får, lam, geder og hjorte. Med mange års erfaring, kan vi tilbyde kunderne en optimal løsning. Alle vores dyr krogmodnes, og vi leverer således ikke vakuumpakket kød i vores slagtehus.
Vores kundekreds er alsidig og omfatter landmænd, detailhandlen samt privat returslagtning. I kan selv vælge, om vi skal afhente dyrene - eller om I selv vil indlevere disse. Vi har rigtig gode staldforhold, hvor dyrene opstaldes, indtil de skal slagtes.
Slagtning af køer uden stress
Kreaturerne drives fra staldanlæg til skydebos, hvor de aflives uden stress. Herefter skæres huden af, og indvolde udtaget. Dyret flækkes og vejes, hvorefter det køres til kølerum. Her hænger det og modnes i 10-15 dage.
Slagtning af grise, lam får og geder
Grisene drives fra staldanlægget til en lille fangehold, hvor der er plads til 3-5 grise. Her aflives de med el - hvorefter de stikkes og hejses videre over til skoldemaskinen. Herefter ordnes grisen for hår. Indvolde udtages og grisen flækkes - herefter vejes den, inden den køres i kølerum.
Lam, får og geder aflives også med el. Herefter aftrækkes skindet, og indvolde tages ud, hvorefter de køres i kølerum.
Der slagtes mandag og eventuelt tirsdag.
Kontakt vores slagtehus og hør mere
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 59 32 40 37 eller e-mail nas@c.dk.
Med base i Nørre Asmindrup er vores forretning din lokale slagter i Odsherred, for eksempel hvis du kommer fra Rørvig.