​Moderne slagteri tick   Fokus på høj kvalitet og dyreetik tick   En del af Det Regionale Madkultursamarbejde​​ tick

Specialiteter​

Oksekød

Vores oksekød bliver med omhu udvalgt men det endnu går på markerne i det skønne Odsherred. Vi kontakter selv de lokale landmændene med henblik på at købe netop deres dyr. Vi sælger kun kød fra kretur som er opvokset i Odsherred. Vi følger med i dyrenes opvækst på markerne fra de bliver født, og snakker med avlerne om deres fodertilstand. Vores oksekød hænger og modnes i 2-3 uger før at det bliver solgt i butikken.

Svinekød

Alt svinekød er også købt lokalt. Vi køber kun grise hos landmænd, hvor vi ved de har haft det godt. Fordelen er også at vi hver fredag lukker butikken ned og gør op i alt svinekød så vi begynder altid på en frisk onsdag morgen.

Lam

Lam købes hos lokale landmænd som opdrætter lam. Disse skal helst være af racen??

​Røgeri

Vi har vores egen røgeri. Produkterne lægges i en special salt lage her ligger det i 1-2 døgn. Der næst udvandes produkterne. Hvorefter de hænges i røg ovn i 1-2 dage for at få den rette røg smag.

Pølser

Her blive vi jo nød til at fremhæve vores berømte LANDSPEGEPØLSE, den er kendt vidt og bredt.
Denne pølse serveres på en øl/vin bar i københavn Villa Vino. (se under artikler)

Denne pølse er meget efterspurgt fordi den er lavet af rene råvare som vi selv har slagtede. Så derfor ved vi hvad den indeholder. Pølsen er samtidig FEDTFATTIG.

Når pølsen er lavet er skært svine/okse kød, hænges den i røg i 5-7 døgn.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 21 anmeldelser på Google

Nr. Asmindrup Slagtehus ApS

Gl. Nykøbingvej 78

​4572 Nørre Asmindrup

​​​Telefon: 59 32 40 37

​Mail: nas@c.dk 

​CVR: 25873874​​